Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Door zoekmachine-optimalisatie op de juiste manier in te zetten, kun je op lange termijn een stevige en stabiele toppositie in Google bemachtigen. SEO brengt klanten naar jouw website.

Techniek

Door de techniek op orde te hebben kwalificeert Google jouw website als goed. Resultaat is een hogere positie binnen het Google zoeknetwerk.

Content

Juiste content die aantrekkelijk en kwalitatief is komt slim en goed uitgekiend op deze architectuur te staan. Omzetgroeier helpt met het opzetten van een content strategie en het genereren van goede content zoals promotiefilmsluchtfilms en SEO teksten.

Populariteit

In de laatste jaren zijn er veel wijzigingen doorgevoerd door zoekmachines als Google, waardoor linkbuilding in een ander daglicht is komen te staan. Binnen populariteit anno nu hoort bijvoorbeeld waar en hoe je content wordt verspreid. Daarnaast of er over jouw merk en content wordt gepraat op internet.

Heldere rapportages

Elke maand ontvang je van Omzetgroeier een doorzichtige en betrouwbare rapportage van de verbeterde prestaties van je website. Meer uitleg over de rapportages.

Praten over zoekmachine-optimalisatie?

Geert Jan Dalhuisen successfully completed the Yoast SEO for WordPress course!
TOP