Wij zijn The Growers

Maak kennis met The Growers. Stuk voor stuk gedreven om impactvolle campagnes, activaties en marketing te maken. Ieder van ons heeft zo zijn of haar eigen kracht en specialisme, dat maakt van ons een unieke combinatie.

"Een vraag over online marketing? Ik help je graag!”
Geert Jan Dalhuisen Sales director - One of the Growers

Geert Jan Dalhuisen

Samen groeien naar steeds betere merkbeleving en groeicijfers? Ik ben voor! Als eigenaar van Omzetgroeier help ik directeuren en marketingmanagers binnen het MKB met de meest uiteenlopende online marketing vraagstukken.

Op basis van een stuk Veluwse nuchterheid, eerlijkheid, humor en inhoudelijke kennis help ik organisaties graag verder en ontstaan er mooie langdurige samenwerkingen. Omzetgroeier is dan ook niet op zoek naar vluchtige partijen of samenwerkingen.
"Samen groeien aan jouw succes!"
Joshua Beukers Marketeer - One of the Growers

Joshua Beukers

Met bijna 10 jaar ervaring in dit vakgebied blijf ik het fascinerend vinden hoe je de waardevolle input van de klant kunt vormgeven naar een succesvolle campagne en leringen kunt trekken uit data en klantfeedback.

Wij zetten onze kennis en kunde in met als doel jouw merk maximaal te laten renderen. Groeien aan jouw succes, of dat nu orders, merkbeleving of omzet is. Wij doen het samen.
"Pakkende teksten of sprekende foto's nodig?”
Dirk-Jan Dalhuisen Tekstschrijver & fotograaf - One of the Growers

Dirk-Jan Dalhuisen

Als praatjesmaker maak ik van jouw verhaal een aansprekende tekst in foutloos Nederlands. En vind je dat een beeld meer zegt dan duizend woorden? Geen probleem, ook dan help ik je graag: als plaatjesmaker breng ik jouw product of dienst met sfeervolle, representatieve en hoogwaardige foto's op natuurgetrouwe wijze in beeld.
"Breng jouw social media tot leven!"
Pauline Biersteker Social media specialist - One of the Growers

Pauline Biersteker

Social media is een groot onderdeel van ons leven geworden. Van de gedachteloze scroll sessies terwijl je moet wachten tot aan de bewuste momenten dat je daadwerkelijk iets te weten wil komen. Ik zorg er graag voor dat jouw bedrijf indruk maakt bij jouw ideale doelgroep, bewust en onbewust. Zo breng ik jouw social media maar al te graag tot leven!
"Betekenisvol ondernemen is mijn ding."
Eline uit den Bogaard Managing director - One of the Rebels

Eline uit den Bogaard

Van betekenis zijn voor anderen. Dat is waar het voor mij om draait. Samen met gepassioneerde ondernemers ervoor zorgen dat we de wereld een stuk mooier maken. Ons vak leent zich daar uitstekend voor, omdat wij de kennis en kunde van bedrijven omzetten tot een begrijpelijk merkverhaal met bijpassende uitstraling. Hierdoor kunnen bedrijven zich onderscheidend positioneren en het verschil maken in deze maatschappij. En dat verschil… de wereld mooier maken… daar word ik pas echt gelukkig van.
"Ik duik het liefst in communicatie-vraagstukken!”
Sophie van Werven Art director - One of the Rebels

Sophie van Werven

Positionering, strategie en campagnes, daar gaat mijn hart een beetje sneller van kloppen. Ik ga maar al te graag aan de slag met de Creatieve Fundatie om de kern (positionering) van jouw bedrijf of merk te ontdekken. Vervolgens laat ik jouw merk spreken in een pakkend merkverhaal, of een eigenzinnige campagne. Door iedere dag in communicatieve vraagstukken te duiken, kan ik klanten écht verder helpen. Dat doe ik het allerliefste!
"Jouw identiteit vertalen naar een ontwerp, super tof!”
Leonie van Dorth Grafisch vormgever - One of the Rebels

Leonie van Dorth

Ik krijg het meest energie van projecten waarbij Sophie De Creatieve Fundatie en strategie samen met klanten heeft vastgesteld. Vanuit hier is het aan mij de uitdaging om een ontwerp te creëren dat 100% matcht bij de strategie. Ik vind het iedere keer weer gaaf om te ervaren dat de uitstraling dan vaak in één keer raak is.
"Bomvol creatieve gedachten ga ik aan het werk."
Anne Stegeman Grafisch vormgever - One of the Rebels

Anne Stegeman

Mijn creatieve brein gaat meteen aan de slag met ontwerpen als ik de ideeën van klanten hoor. Bomvol met creatieve gedachten ga ik aan het werk. Ik houd van vormen en kleuren en word enthousiast van unieke combinaties. Ik ben perfectionistisch, daarom kan alles altijd beter en strakker om tot het beste resultaat te komen. Wanneer het perfecte plaatje tot stand is gekomen geeft dit veel voldoening.

Samenwerkingspartners

Deel uitmaken
van ons team?