Wij zijn The Growers

Maak kennis met The Growers. Stuk voor stuk gedreven om impactvolle campagnes, activaties en marketing te maken. Ieder van ons heeft zo zijn of haar eigen kracht en specialisme, dat maakt van ons een unieke combinatie.

"Heb je een online vraagstuk? Ik help je graag!”
Geert Jan Dalhuisen Sales director - One of the Growers

Geert Jan Dalhuisen

Samen groeien naar steeds betere merkbeleving en groeicijfers? Ik ben voor! Als eigenaar van Omzetgroeier help ik directeuren en marketingmanagers binnen het MKB met de meest uiteenlopende online marketing vraagstukken.

Op basis van een stuk Veluwse nuchterheid, eerlijkheid, humor en inhoudelijke kennis help ik organisaties graag verder en ontstaan er mooie langdurige samenwerkingen. Omzetgroeier is dan ook niet op zoek naar vluchtige partijen of samenwerkingen.

In mijn vrije tijd kun je me vinden in het bos waar ik graag van de natuur mag genieten. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk startende ondernemers verder te helpen als voorzitter van Starterscollectief Veluwe en help ik vrijwillig enkele maatschappelijke organisaties met hun online marketing vraagstukken. Kennis maken? Altijd welkom voor een goed gesprek, ik help je graag.
"Samen groeien aan jouw succes.”
Joshua Beukers Marketeer - One of the Growers

Joshua Beukers

Met bijna 10 jaar ervaring in dit vakgebied blijf ik het fascinerend vinden hoe je de waardevolle input van de klant kunt vormgeven naar een succesvolle campagne en leringen kunt trekken uit data en klantfeedback. De behaalde successen kunnen we vervolgens goed doormeten, maar in hoeverre blijf je dan afhankelijk van een bureau?

Wederzijdse afhankelijkheid is van grotere waarde dan onafhankelijkheid. Die les van Covey probeer ik dagelijks toe te passen in de praktijk. Wij zetten onze kennis en kunde in met als doel jouw merk maximaal te laten renderen. Groeien aan jouw succes, of dat nu orders, merkbeleving of omzet is. Wij doen het samen.
"Pakkende teksten of sprekende foto's nodig?”
Dirk-Jan Dalhuisen Tekstschrijver & fotograaf - One of the Growers

Dirk-Jan Dalhuisen

Als praatjesmaker maak ik van jouw verhaal een aansprekende tekst in foutloos Nederlands. En vind je dat een beeld meer zegt dan duizend woorden? Geen probleem, ook dan help ik je graag: als plaatjesmaker breng ik jouw product of dienst met sfeervolle, representatieve en hoogwaardige foto's op natuurgetrouwe wijze in beeld.

Met oog voor detail, gevoel voor kwaliteit en een scherpe, nuchtere en eerlijke visie kruip ik in de huid van je klant en creëer ik authentieke teksten en foto's waarmee je realistische verwachtingen schept, waarmaakt én overtreft. Integere en authentieke communicatie, dat is waar ik in geloof als rotsvast fundament onder constructieve en duurzame relaties met betrokken en loyale klanten.
"Breng jouw social media tot leven!"
Inez van 't Einde Social media specialist - One of the Growers

Inez van 't Einde

Wie is momenteel nu niet actief met social media? We swipen en scrollen met elkaar heel wat. Ik dus ook, alleen nog wel wat meer dan de gemiddelde Nederlander. Dagelijks ben ik zo’n 7 uur actief op verschillende platformen om de social media accounts van onze klanten te beheren. Een plan is vaak snel gemaakt, maar er is vaak te weinig tijd, kennis en mankracht bij bedrijven. Het uitbesteden van social media is dan een goed idee. Ik neem heel graag het werk voor je uithanden of geef je een passend advies.
"Impactvolle merkbeleving creëren"
Eline uit den Bogaard Managing director - One of the Rebels

Eline uit den Bogaard

Samenwerkingen waar je energie van krijgt, heerlijk! Rebelation en Omzetgroeier hebben zo’n klik, vandaar dat we samen één kantoor delen. We versterken elkaar, onder andere omdat Rebelation websites ontwerpt en wij ervoor zorgen dat deze ook daadwerkelijk gevonden worden in Google. Daarnaast zorgen ze voor de nodige dosis humor op kantoor. Niet geheel onbelangrijk.
"Ik duik het liefst in communicatie-vraagstukken!”
Sophie van Werven Art director - One of the Rebels

Sophie van Werven

"Ik ga maar al te graag aan de slag met de Creatieve Fundatie om de kern van jouw bedrijf of merk te ontdekken. Door iedere dag in communicatieve vraagstukken te duiken, kan ik klanten écht verder helpen. Dat doe ik het allerliefste!"
"Jouw identiteit vertalen naar een ontwerp, super tof!”
Leonie van Dorth Grafisch vormgever - One of the Rebels

Leonie van Dorth

"Ik krijg het meest energie van projecten waarbij Sophie De Creatieve Fundatie met klanten gedaan heeft en ik van daaruit een ontwerp mag maken dat 100% matcht bij de strategie. Gaaf om dan te ervaren dat de uitstraling heel vaak gelijk bij onze klanten past, omdat je dus zo'n strak plan gemaakt hebt."
"Bomvol creatieve gedachten ga ik aan het werk."
Anne Stegeman Grafisch vormgever - One of the Rebels

Anne Stegeman

Mijn creatieve brein gaat meteen aan de slag met ontwerpen als ik de ideeën van klanten hoor. Bomvol met creatieve gedachten ga ik aan het werk. Je zou denken dat het juist makkelijk is? Nee dus… keuzes maken blijft altijd lastig. Ik ben perfectionistisch. Daarom kan alles altijd beter en strakker om tot een tof resultaat te komen. Ik ben echt een teamplayer, sporten inspireert mij en mijn kat is mijn held.

Samenwerkingspartners

Deel uitmaken
van ons team?