Wij zijn The Growers

Maak kennis met The Growers. Stuk voor stuk gedreven om impactvolle campagnes, activaties en marketing te maken. Ieder van ons heeft zo zijn of haar eigen kracht en specialisme, dat maakt van ons een unieke combinatie.

"Heb je een online vraagstuk? Ik help je graag!”
Geert Jan Dalhuisen Founder - One of the Growers

Geert Jan Dalhuisen

Samen groeien naar steeds betere merkbeleving en groeicijfers? Ik ben voor! Als eigenaar van Omzetgroeier help ik directeuren en marketingmanagers binnen het MKB met de meest uiteenlopende online marketing vraagstukken.

Op basis van een stuk Veluwse nuchterheid, eerlijkheid, humor en inhoudelijke kennis help ik organisaties graag verder en ontstaan er mooie langdurige samenwerkingen. Omzetgroeier is dan ook niet op zoek naar vluchtige partijen of samenwerkingen.

In mijn vrije tijd kun je me vinden in het bos waar ik graag van de natuur mag genieten. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk startende ondernemers verder te helpen als voorzitter van Starterscollectief Veluwe en help ik vrijwillig enkele maatschappelijke organisaties met hun online marketing vraagstukken. Kennis maken? Altijd welkom voor een goed gesprek, ik help je graag.
"Samen groeien aan jouw succes.”
Joshua Beukers Marketeer - One of the Growers

Joshua Beukers

Met bijna 10 jaar ervaring in dit vakgebied blijf ik het fascinerend vinden hoe je de waardevolle input van de klant kunt vormgeven naar een succesvolle campagne en leringen kunt trekken uit data en klantfeedback. De behaalde successen kunnen we vervolgens goed doormeten, maar in hoeverre blijf je dan afhankelijk van een bureau?

Wederzijdse afhankelijkheid is van grotere waarde dan onafhankelijkheid. Die les van Covey probeer ik dagelijks toe te passen in de praktijk. Wij zetten onze kennis en kunde in met als doel jouw merk maximaal te laten renderen. Groeien aan jouw succes, of dat nu orders, merkbeleving of omzet is. Wij doen het samen.
"Pakkende teksten of sprekende foto's nodig? Ik help je graag!”
Dirk-Jan Dalhuisen Tekstschrijver - One of the Growers

Dirk-Jan Dalhuisen

Als praatjesmaker maak ik van jouw verhaal een aansprekende tekst in foutloos Nederlands. En vind je dat een beeld meer zegt dan duizend woorden? Geen probleem, ook dan help ik je graag: als plaatjesmaker breng ik jouw product of dienst met sfeervolle, representatieve en hoogwaardige foto's op natuurgetrouwe wijze in beeld.

Met oog voor detail, gevoel voor kwaliteit en een scherpe, nuchtere en eerlijke visie kruip ik in de huid van je klant en creëer ik authentieke teksten en foto's waarmee je realistische verwachtingen schept, waarmaakt én overtreft. Integere en authentieke communicatie, dat is waar ik in geloof als rotsvast fundament onder constructieve en duurzame relaties met betrokken en loyale klanten.
"Breng jouw social media tot leven!"
Inez van 't Einde Social media specialist - One of the Growers

Inez van 't Einde

Wie is momenteel nu niet actief met social media? We swipen en scrollen met elkaar heel wat. Ik dus ook, alleen nog wel wat meer dan de gemiddelde Nederlander. Dagelijks ben ik zo’n 7 uur actief op verschillende platformen om de social media accounts van onze klanten te beheren. Een plan is vaak snel gemaakt, maar er is vaak te weinig tijd, kennis en mankracht bij bedrijven. Het uitbesteden van social media is dan een goed idee. Ik neem heel graag het werk voor je uithanden of geef je een passend advies.
"Impactvolle merkbeleving creëren"
Rebelation Onze offline zus

Rebelation

Samenwerkingen waar je energie van krijgt, heerlijk! Rebelation en Omzetgroeier hebben zo’n klik, vandaar dat we samen één kantoor delen. We versterken elkaar, onder andere omdat Rebelation websites ontwerpt en wij ervoor zorgen dat deze ook daadwerkelijk gevonden worden in Google. Daarnaast zorgen ze voor de nodige dosis humor op kantoor. Niet geheel onbelangrijk.
Technische hoogstandjes
Plate Samenwerkingspartner

Plate

Omdat wij alleen bezig willen zijn met hetgeen waar we echt goed in zijn (ontwerpen, duh), schakelen we voor websites onze partner Plate in. Wij maken een authentiek ontwerp, zij zorgen voor het technische hoogstandje. Geen zorgen meer over de snelheid, veiligheid en het onderhoud van een website. Daar zorgt Plate voor. Danzij het gebruiksvriendelijke CMS waarmee je websites volledig visueel bewerkt, wordt websitebeheer weer leuk!
Strateeg, pragmaticus, man met een plan.
Nico de Jong Samenwerkingspartner

Nico de Jong

"Al tien jaar beweeg ik mij in het veld, tussen strategie en uitvoering. Verwacht van mij duidelijkheid, enthousiasme, een positieve instelling, een can-do-mentaliteit en een oprechte innerlijke drive om bedrijven en medewerkers verder te brengen. I love it when a plan comes together. Ik ben geen cowboy die even snel wat middelen komt inzetten om een doel te bereiken. Ik laat klanten zien wat ik doe, welke keuzes ik maak en toon de resultaten daarvan. We trekken samen op. Kennisdeling, metacommunicatie: daar word ik blij van. Omdat we er uiteindelijk allebei van groeien."
Karakter in beeld brengen
Juul fotografie Samenwerkingspartner

Juul fotografie

Als je echtheid wilt laten zien, dan ben je bij Juul aan het juiste adres. Deze spontane fotografe laat je helemaal op je gemak voelen en zet met haar creatieve blik authentieke fotografie neer.
Indrukwekkende video's
Pascal Goudkuil Photo & Motion Samenwerkingspartner

Pascal Goudkuil Photo & Motion

Wanneer er een campagne geschoten moet worden, dan is Pascal onze man. Hij maak krachtige video's, passend bij het concept dat wij uitdenken samen met de klant.

Deel uitmaken
van ons team?