Online marketing

Met alleen een website of webshop ben je er nog niet. Internetmarketing is voor elk bedrijf van levensbelang. Nu. Maar zeker over een jaar of 10 jaar, wanneer echt alles en iedereen zich online bevindt. Online marketingbureau Omzetgroeier uit Epe ondersteunt bedrijven uit de regio Epe, Apeldoorn, Zwolle en daarbuiten bij webdesign en het het optimaliseren van hun online zichtbaarheid.

Omzetgroeier in Epe

De online marketing campagnes van Omzetgroeier uit Epe richten zich onder meer op Google adverteren en marketing via sociale media.

Zoekmachinemarketing is een bewezen, succesvolle manier van adverteren. De advertenties zijn namelijk alleen zichtbaar voor potentiële klanten: mensen die op dat moment googelen naar jouw producten of diensten.

Marketing via social media is juist weer effectief voor het mkb met veel lokale klanten in bijv. Epe, Zwolle of Apeldoorn of regionale klanten. We houden de statistieken bij en gebruiken de goede reviews en de verhalen die mensen zelf over je bedrijf vertellen voor lokale online marketing campagnes.

WE LATEN JE
EEN GAT IN DE
LUCHT SPRINGEN

Meetbaar, goedkoper, bijsturen mogelijk!

Online marketing is een stuk goedkoper dan adverteren op print. Er is geen antwoord op de vraag hoeveel mensen je met een krant- of magazine advertentie bereikt, alleen een vage inschatting. Als je daarentegen online en via social media adverteert, kun je aan de hand van de statistieken precies zien wie je hebt bereikt.

Online marketing is financieel extra aantrekkelijk, omdat je kunt kiezen om per klik te betalen. Dat betekent dat je alleen kosten maakt als iemand doorklikt naar je online advertentie.

Rapportage van online campagne resultaten

Bovendien kun je online marketing campagnes gewoon aanpassen als blijkt dat mensen jouw advertentie nauwelijks aanklikken. Dat lukt niet met een flyer die al gedrukt en verzonden is!

Wil jij weten wat Omzetgroeier in Epe voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij werken o.a. voor

Klaar om
te groeien?