Strategie

Een overkoepelende strategie is essentieel voor de beleving van een merk. Je kunt het zien als de rode draad waar alle communicatie op terug te vallen is, of als de kapstok waar campagnes, social media en andere uitingen aan op te hangen zijn. Tevens speelt strategie een grote rol in de herkenning van een merk en/of bedrijf. We laten jouw doelgroep in één oogopslag zien wie jij bent en waar je voor staat.

Hoe we dit doen?

We schrijven een sterk merkverhaal en één krachtige boodschap. Dit creëren we vanuit de positionering, ofwel 'de Creatieve Fundatie'. Hierin gaan we terug naar de kern van het bedrijf. We stellen onder andere de vragen: waarom bestaat jouw bedrijf? Wat wil je precies communiceren? En hoe bereiken we de doelgroep? Van hieruit gaan we aan de slag met de strategie: wanneer de kapstok is opgebouwd, creëren we social media content waar je u tegen zegt en een website die de spijker op zijn kop slaat.

Wij zijn er voor jou

Wij bedachten 'wij zijn er voor jou' als overkoepelende strategie. Een organisatie waarin de mens vooropstaat, waarin de mens het grootste belang is en waarin mensen oprecht worden geholpen met het vinden van een baan die bij hen past. Daar focussen wij op. Op de eerste plaats staan de werkzoekenden, daarnaast de opdrachtgevers. Wij zijn er voor jou als werkzoekende, maar wij zijn er ook voor jou als opdrachtgever. De verbindende factor, de mensenmens.

Een strategie kun je voor de langere termijn inzetten, bijvoorbeeld voor de volledige 2 tot 3 jaar. Tevens biedt een strategie de mogelijkheid om campagnematig aan de slag te gaan. Dat is precies wat we jullie adviseren! Deze strategie leent zich uitstekend voor diverse campagnematige ideeën, het eerste idee schetsen we hieronder uit!

We houden de spanning er nog even in, want we werken dit in het vervolgproces uit tot een pakkend merkverhaal.

Campagne

We bedachten de campagne; Je kunt het! Voor nu met de focus op Flexible+. Waar wil je heen in de nabije toekomst? Waar droom je van? Flexible+ helpt je op weg naar dit doel. Die doelen visualiseren we. Zo creëren we een unieke campagnestijl die door middel van portretfotografie en illustraties tot leven komt. De illustraties beelden uit wat je kunt worden, waar je terecht kan komen. Zo bestaan de beelden eigenlijk uit twee lagen. Hoe je dit dan voor je moet zien? Hieronder is een schets te vinden.

Wat misschien ver weg leek, komt door deze campagne en visualisatie ineens heel dichtbij. En dat is precies wat jullie voor mensen doen.

Persoonlijk

We stellen verschillende mensen voor waar de doelgroep zichzelf in kan herkennen. Dit maken we zo persoonlijk mogelijk. Eerlijke, echte verhalen. Het liefst gebruiken we hiervoor mensen uit jullie netwerk. Zo heeft Julia eindelijk haar plek gevonden en heeft Milan nooit eerder zo'n fijne werkgever gehad. We wekken het gevoel van betrouwbaarheid en herkenning op. Mensen nemen de meeste beslissingen op basis van hun gevoel en daarom zijn wij ervan overtuigd dat dit werkt. We kunnen deze campagne ook richten op opdrachtgevers door juist deze mensen met hun ervaringen in beeld te brengen.

Pfoe... veel tekst?

Zie de live uitleg van Sophie hieronder.

Campagnevisuals (schets)

In te zetten als posts op social media, elementen op de website en uit te breiden tot blogs, reviews en eventueel andere middelen om de twee doelgroepen te bereiken.

Wij zijn er voor jou en helpen je op weg naar de baan die bij je past.

Je kunt het!

Met wie werken jullie samen?

Maak kennis met The Growers en The Rebels. Stuk voor stuk vakidioot en gedreven om impactvolle campagnes, activaties en marketing te creëren. Ieder van ons heeft zo zijn of haar eigen kracht en specialisme. Dat maakt van ons een unieke combinatie. We stellen ons graag even voor!

Geert Jan Dalhuisen
Sales director

Dirk-Jan Dalhuisen
Tekstschrijver en fotograaf

Pauline Biersteker
Social media specialist

Joshua Beukers
Marketeer

Eline uit den Bogaard
Managing director

Sophie van Werven
Art director

Leonie van Dorth
Grafisch vormgever

Anne Stegeman
Grafisch vormgever

We kijken uit naar jullie reactie!

Hebben jullie toch nog een vraag? Of willen jullie ons gewoon nog eens spreken? Bel of mail ons gerust!

0578-755261

gjdalhuisen@omzetgroeier.nl

eline@rebelation.nl