Online marketing & Lopend vuurtje. 
Hoe zit dat?

Geert Jan neemt jou als ondernemer mee de natuur in om van de natuur te leren maar bovenal zelf terug te gaan naar je eigen natuur, weg van je bureau. Niet als coach, maar omdat we graag bouwen aan natuurlijke relaties. Mensen laten zien en beleven wat wij ervaren als we in het bos verblijven. Dit onder de noemer "Lopend vuurtje".

Wie, wat, waar?

Durf je het als bedrijfseigenaar of marketingmanager aan om mee te gaan? We starten met een wandeling en sluiten af met een warm drankje bij een zelfgemaakt kampvuur. Diep verscholen in de Veluwse bossen kennen wij een prachtige plek om verbinding met elkaar te maken. Wie weet beleven we binnenkort gave avonturen en spotten we zelfs een hert of een rotte zwijnen!

Ben jij ook toe aan de verse lucht van dennentakken, de warmte van een knisperend vuurtje of de kracht van niks doen? Laat het ons weten!

Waarom?

In deze huidige tijd van hoge werkdruk, torenhoge stress niveaus en continue op je tenen lopen is het tijd om weer terug te gaan naar onszelf. Je niet af te laten leiden door onze veeleisende maatschappij, maar te luisteren naar je kern. Waar sta je voor? Wat vind jij belangrijk in het leven? Wij zijn er van overtuigt dat het goed is om zo nu en dan over deze vragen na te denken en hiernaar te handelen.

Toch is het voor veel mensen moeilijk om die stap te zetten, want je wordt snel teruggetrokken in dagelijkse bezigheden. Daarom hebben wij Lopend vuurtje bedacht. Wij (en vooral Geert Jan) houden er namelijk van om wekelijks die stap terug naar jezelf te zetten. Dit gun ik iedereen en daarom draag ik graag mijn steentje bij. Niet als coach, maar gewoon van mens tot mens. Elkaar uit te dagen om je gevoel te laten spreken en tegelijkertijd een frisse neus te halen. Weg uit die betonnen bunkers en computer schermen. Back to nature!

Wist je dat?

Wist je dat Geert Jan in zijn vrije tijd regelmatig in het bos te vinden is met zijn Bushcraft maten en daardoor veel kennis heeft over de natuur en wat het ons te vertellen heeft? Wel eens van wildpaden gehoord? Of dat de Tonderzwam kan dienen als helende pleister? Wij eigenlijk ook niet, maar vonden het wel een gave ervaring dat Geert Jan dit met ons deelde! De natuurlijk is zo veel meer dan alleen een wandeling op zondagmorgen. Laat je verrassen!

Zijn er kosten verbonden aan Lopend vuurtje?

Het Lopend vuurtje is (voor nu) gratis. Het is namelijk geen dienst waar wij ons geld mee willen verdienen. We willen leuke & interessante mensen ontmoeten, dat is het hoofddoel. Toch kan het zo zijn dat het Lopend vuurtje in de toekomst een betaalde dienst wordt. Dit vanwege eventuele onkosten, zoals het boeken van de buiten locatie of eten/drinken. Uiteraard laten we dit tijdig weten en altijd in overleg.

Overtuigd? Aanmelden kan hier

Lopend vuurtje

De geplande beschikbare data zijn:

1 december, 8 december, 15 december en 8 januari

Je bericht is succesvol verzonden!
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw