fbpx

Eenmalige actie webshop

eenmalige actie webshop

ONDERNEMERS HELPEN ONDERNEMERS

Wij geven € 2.500,- per webshop-opdracht weg!

Wij, Rebelation & Omzetgroeier, brainstormen regelmatig hoe wij in deze crisis onze krachten kunnen bundelen en onze mede-ondernemers kunnen helpen. Dit doen we op verschillende manieren door in te spelen op de problemen waar ondernemers momenteel tegen aanlopen.

 

Eén van die problemen is dat winkeleigenaren hun deuren (moeten) sluiten. Hierdoor lopen ze veel omzet mis. Nu hebben wij een relatief simpele manier bedacht, waardoor wij in korte tijd ondernemers met dit probleem kunnen helpen.

 

Normaal gesproken kost een custom made webshop bij ons € 3.500,- excl. btw. Maar omdat deze periode om creatieve oplossingen vraagt, hebben wij een format gecreëerd waarbij we in korte tijd een standaard webshop kunnen bouwen voor winkeleigenaren, zodat zij hun klanten alsnog online kunnen bereiken en op deze manier een stuk continuïteit kunnen waarborgen.

 

Wij bieden dit de komende periode aan voor € 1.000,- excl. btw. Dit houdt in dat wij € 2.500,- per webshop weggeven. Waarom? Op deze manier kunnen wij ondernemers snel op weg helpen en de tijd die bij ons vrij is gekomen vullen met hetgeen waar we goed in zijn en wat we het allerliefste doen. Bankhangen is namelijk niet ons ding. 😉

 

Wij geven je daarnaast de mogelijkheid om 50% vooraf te betalen en 50% bij oplevering.

Hoe ziet zo’n traject eruit?

Natuurlijk houden we rekening met de maatregelen vanuit het RIVM en daarom hebben we het volgende stappenplan bedacht:
 
Stap 1: video-call met vormgever & developer

 

Stap 2: jij levert een lijst aan (je ontvangt van ons een voorbeeld) met alle producten + afbeeldingen & jouw huisstijlelementen (logo + kleuren)

 

Stap 3: wij bouwen de webshop en zetten de eerste 5 producten voor je er in. Na de oplevering geven we online uitleg zodat je de rest makkelijk zelf toe kan voegen.

 

Stap 4: afsluitende video-call waarbij wij uitleg geven hoe je de webshop kunt gaan inzetten, bestellingen kunt afhandelen etc.

 

Hiernaast vind je nog wat extra specificaties.
Genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

CHOOSE

Your Plan

Disk Space

Databases

Domains

Users

Email Accounts

Bandwidth

Support

Your Text

Price

Webshop

Eenmalig

VIDEO CALL met vormgever & developer

STANDAARD TEMPLATE (ZIE BOVENSTAANDE AFBEELDING)

LOOK AND FEEL IN EIGEN HUISSTIJL

.NL DOMEINNAAM & E-MAILADRES

GESCHIKT VOOR MAX. 1.000 PRODUCTEN

BETAALMODULE VIA IDEAL

30 min. uitleg op afstand via zoom

EIGEN CMS MET LOGIN

€ 1.000,-

50% vooraf, 50% bij oplevering

Veelgestelde vragen

Uit welke koker?

Dit idee is een gezamenlijke creatie van Rebelation & Omzetgroeier. Door onze krachten te bundelen kunnen wij ondernemers helpen in deze gekke tijden.

Waarom doen wij dit?

Het raakt ons om te zien wat de maatregelen voor impact hebben op de economie en daarom willen wij graag ons steentje bijdragen. Daarnaast houden we niet van stilzitten en willen we graag bezig blijven met hetgeen waar we echt goed in zijn.

Wat is de doorlooptijd?

Voor deze dienst is de doorlooptijd slechts 1 werkweek. Afhankelijk van de hoeveelheid aanvragen, proberen we de werkzaamheden zo snel mogelijk in te plannen. Uiteraard bespreken we vooraf de planning, zodat je weet waar je aan toe bent en daar wel of niet mee akkoord gaat.

Verborgen kosten?

Nee, het eerste jaar is de .nl domeinnaam gratis! Mocht je daarna besluiten door te gaan met de webshop, dan brengen we je daar jaarlijkst € 78.- voor in rekening.

Waarom voordelig?

Wij willen jullie in deze crisis periode graag helpen bij het veranderingsproces wat we door het Coronovirus allemaal door moeten maken; minder offline met elkaar in aanraking, maar juist meer online. Is het geven van korting onze stijl? Nee, dat zeker niet. Maar wij begrijpen als geen ander dat het lastig is om momenteel geld uit te geven en omdat we echt ons steentje bij willen dragen aan deze crisis hebben we een aanbieding gemaakt waarmee we ondernemers kunnen helpen en zelf natuurlijk ook nog een kleine boterham kunnen verdienen (want laten we eerlijk zijn; de crisis heeft natuurlijk ook impact op onze ondernemingen).
B2B Leadgenerator Bel me terug