Contentmarketing

ContentmarketingContentmarketing, een vak apart! Hoe content is je doelgroep over jouw content? Een cruciale vraag waar je misschien nauwelijks bij stilstaat, maar die bepalend is voor het succes van je organisatie. Want goede, aansprekende content maakt je niet alleen woest aantrekkelijk voor nieuwe klanten. Het helpt je ook om duurzame lange-termijn-relaties met bestaande klanten op te bouwen en beter vindbaar te worden. Geen tijd, zin en / of inspiratie om je met contentmarketing bezig te houden? Laat ons een handje helpen, zodat jij alle tijd hebt om te doen wat je leuk vindt: ondernemen!

 

Contentmarketing, wat is dat nou precies?

Goede vraag! Contentmarketing is de verzamelnaam voor alle boodschappen die jouw bedrijf de wereld in stuurt. Blogs, social-media-posts, maar ook de bedrijfsfilm op je website en dat nieuwsbericht van gisteren: allemaal voorbeelden van content. Content waarmee je heel veel kanten op kunt. Informeren, inspireren, motiveren: met pakkende en hoogwaardige content op het juiste moment in de customer journey kun je véél meer bereiken dan je denkt!

 

Waarom pakkende content zo belangrijk is…

Contentmarketing zorgt voor verbinding. Content vertelt namelijk jóuw verhaal: wie ben je, wat doe je, en wat kun jij met je producten en diensten concreet voor je doelgroep betekenen? Maar vergis je niet: het maakt nogal verschil op welk moment, op welke manier en met welke boodschap je jezelf aan je (potentiële) klanten presenteert. En dat is nou precies waar veel MKB’ers tegen aanlopen als het om contentmarketing gaat: het is de toon die de muziek maakt…

 

Sla twee vliegen in één klap met contentmarketing van Omzetgroeier

Bij Omzetgroeier weten we als geen ander hoe we contentmarketing optimaal kunnen inzetten om jou te laten groeien. Op basis van een uitgekiende contentstrategie stellen we samen met jou een zorgvuldig uitgedachte contentkalender samen. Daarmee verzorgen we het hele jaar door jouw content en verbeteren we tegelijk jouw online vindbaarheid voor een scherpe vanafprijs van 150 euro per maand!