Meer naamsbekendheid in de regio

Voor Wonen 35, dé woonwinkel uit Epe en omgeving, bedenken wij met plezier maandelijks de contentkalender en posten wij wekelijks op hun social-media-kanalen. Hierdoor stijgt hun merkbeleving en aantallen volgers. Bijkomende voordelen zijn dat ze hun tijd niet meer in het beheer stoppen maar bezig zijn met hun core business: het adviseren van hun klanten met complete interieurplannen en stijlen in de winkel.

Het doel om een samenwerking aan te gaan met Omzetgroeier kwam vanuit de wens om meer aankopen te genereren bij de online doelgroep en meer naamsbekendheid te krijgen. En hoé! Er is door onze samenwerking een grote stijging in het aantal volgers en bezoeken aan de fysieke winkel!

meer verkopen tegen lagere klikprijzen

Doelgroep onderzoek

Voor Wonen 35 zijn wij gestart met het doen van een doelgroeponderzoek. Hierbij is een selectie gemaakt van alle potentiële geïnteresseerden en hebben wij een intern Plan van Aanpak geschreven hoe deze doelgroepen te benaderen.

Contentkalender

Elke maand bedenken wij samen met Wonen 35 de contentkalender voor de volgende maand. Nieuwe producten, acties,  handige weetjes en interieurtips plannen wij daadkrachtig in om zo een constante stroom aan berichten te kunnen delen.

Social media Adverteren

Als de posts eenmaal zijn ingepland worden ze wekelijks verspreid onder de trouwe volgers van Wonen 35, maar ook onder nieuwe potentiële klanten via social media adverteren op de Wonen 35 social-media-kanalen. Zo wordt Wonen 35 steeds bekender bij het (online) winkelend publiek!

Resultaten