BETERE VINDBAARHEID VOOR WILKON

Wilkon is ruim 40 jaar de specialist in beregeningsinstallaties en sproeisystemen. Zij staan bekend om de hoge kwaliteit producten en de uitstekende service die zij verlenen. Wij verbeteren de online vindbaarheid voor Wilkon door gericht te adverteren in Google. Daarnaast schrijven wij teksten die de organische vindbaarheid verbeteren.

meer bezoekers vanuit de zoekmachine

Voor Wilkon schrijven wij 1 keer per maand blogs of nieuwsberichten die betrekking hebben op hun assortiment. Denk aan innovaties of updates bij beregeningsinstallaties, Toro beregening, tuinberegening, pompsystemen en sproeisystemen. Wij hebben de afgelopen jaren meerdere teksten geschreven voor de landingpagina's van niches waar Wilkon zich in bevindt. Deze teksten zijn specifiek geschreven voor de doelgroep, zonder dat het ten koste gaat van de vindbaarheid.

In deze concurrerende markt is Google Ads onontbeerlijk. Om die reden schakelen wij actief met de klant zoekcampagnes in die ervoor zorgen dat Wilkon optimaal vindbaar blijft. Wij optimaliseren de klikprijzen en richten ons conversie.

Resultaten

klaar om
te groeien?