meer bezoekers vanuit de zoekmachine

Betere vindbaarheid voor Wilkon

Wilkon is ruim 40 jaar de specialist in beregeningsinstallaties en sproeisystemen. Zij staan bekend om de hoge kwaliteit producten en de uitstekende service die zij verlenen. Wij verbeteren de online vindbaarheid voor Wilkon door gericht te adverteren in Google. Daarnaast schrijven wij teksten die de organische vindbaarheid verbeteren.

Voor Wilkon schrijven wij 1 keer per maand blogs of nieuwsberichten die betrekking hebben op hun assortiment. Denk aan innovaties of updates bij beregeningsinstallaties, Toro beregening, tuinberegening, pompsystemen en sproeisystemen. Wij hebben de afgelopen jaren meerdere teksten geschreven voor de landingpagina's van niches waar Wilkon zich in bevindt. Deze teksten zijn specifiek geschreven voor de doelgroep, zonder dat het ten koste gaat van de vindbaarheid.

In deze concurrerende markt is Google Ads onontbeerlijk. Om die reden schakelen wij actief met de klant zoekcampagnes in die ervoor zorgen dat Wilkon optimaal vindbaar blijft. We optimaliseren de klikprijzen en richten ons conversie.

Klant Review

Sinds 2,5 jaar verzorgt Omzetgroeier onze leads en vindbaarheid, met succes! Geen snelle jongens maar meedenkend in oplossingen en indien nodig wel snel in hun acties. Aanrader!

Erg tevreden!

– Jan de Wilde