Conversiegerichte website
voor Konica Minolta Offerte

Voor Konica Minolta Offerte hebben wij een conversiegerichte website ontworpen in Plate. De site is mobile-first waarbij leadgeneratie centraal staat. Hiervoor hebben wij de machines opnieuw gefotografeerd, teksten herschreven en ervaringen van klanten geïntegreerd op de website. Dankzij de chat en zakelijke bedrijfsherkenning worden leads sneller en efficiënter opgevolgd door onze klant.

meer bezoekers vanuit de zoekmachine

Online vindbaarheid

Voor de organische vindbaarheid in de zoekmachine hebben wij verschillende teksten geschreven voor bepaalde landingpagina’s. Denk aan bepaalde (refurbished) modellen. Er zijn inmiddels meerdere topposities behaald in zoekmachines van Google en Microsoft.

Google Ads

Voor Konica Minolta Offerte adverteren we in het zoeknetwerk van Google op merkgerelateerde zoektermen. Dankzij de nieuwe techniek van de website en de optimalisaties die we uitvoeren, hebben we de kosten per klik (CPC) kunnen verlagen tot wel 50%! Onze zus Rebelation heeft daarnaast mooie beeldadvertenties ontworpen voor de oriënterende bezoeker.

Conversieoptimalisatie

Wij blijven de actiegerichte website verbeteren op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en conversie. Dit doen wij door teksten te herschrijven, verschillende varianten van de pagina’s te testen, bedrijfsherkenningssoftware in te zetten en de chat weer te geven aan potentiële klanten.

Resultaten

klaar om
te groeien?