meer bezoekers vanuit de zoekmachine

Voor E-bike Outdoor, de enige echte specialist voor elektrische mountainbikes en racefietsen, schrijven we met plezier maandelijks blogberichten om haar klanten te informeren.  Én bijkomend voordeel is dat  daardoor ze meer bezoekers vanuit Google aantrekken en meer leads, meer omzet.

Het doel om een samenwerking aan te gaan met Omzetgroeier kwam vanuit de wens om meer aankopen te genereren bij de online doelgroep. En hoé! Er is door onze samenwerking een verdrievoudiging gerealiseerd van het aantal leads!

Kansrijke zoektermen

Voor E-bike Outdoor zijn wij gestart met het creëren van een uitgebreid zoekwoordonderzoek. Hierbij zijn alle kansrijke zoektermen in kaart gebracht die de doelgroep van E-boek Outdoor intoetst in Google zodat we relevante kopers naar de website leiden.

Nieuwsberichten

Op de website van E-bike Outdoor zijn vervolgens landingpagina's geschreven en nieuwsberichten herschreven. Dit doen we maandelijks zodat E-bike Outdoor er geen omkijken naar heeft en haar bezoekers en potentiële kopers informeert. Bijkomend voordeel is dat de website ook hoger scoort in Google waardoor E-bike Outdoor meer leads en omzet genereert.

Google Adverteren

Elke dag zorgen wij met actief beheer van de Google Ads account voor relevante leads voor E-Bike Outdoor zodat online bezoekers naar de offline winkel komen en zich laten adviseren en een aankoop doen. Bij E-bike Outdoor ben je voor een eerlijk advies aan het goede adres!

Klant Review

Ons vorige online marketing bureau liet communicatief te wensen over en de resultaten waren niet je-van-het. We zijn ontzettend blij met de aanpak en resultaten van Omzetgroeier. Ze denken mee, schrijven teksten die onze klanten echt helpen en daardoor verkopen wij meer e-bikes.

Eigenaar E-bike Outdoor

– Marco van Olst Nunspeet