Verlaging klikprijs en verhoging conversies

E-bike Outdoor is jarenlang de specialist in het adviseren van de juiste elektronische mountainbike. Wij verbeteren de online vindbaarheid voor E-bike Outdoor door gericht te adverteren in Google. Daarnaast schrijven wij teksten die de organische vindbaarheid verbeteren.

Het doel om een samenwerking aan te gaan met Omzetgroeier kwam vanuit de wens om meer aankopen te genereren bij de online doelgroep. En hoé! Door onze samenwerking zijn er tegen lagere kosten meer aankopen gerealiseerd!

meer verkopen tegen lagere klikprijzen

Kansrijke zoektermen

Voor E-bike Outdoor zijn wij gestart met het creëren van een uitgebreid zoekwoordonderzoek. Hierbij zijn alle kansrijke zoektermen in kaart gebracht die de doelgroep van E-boek Outdoor intoetst in Google zodat we relevante kopers naar de website leiden.

Nieuwsberichten

Op de website van E-bike Outdoor zijn vervolgens landingpagina's geschreven en nieuwsberichten herschreven. Dit doen we maandelijks zodat E-bike Outdoor er geen omkijken naar heeft en haar bezoekers en potentiële kopers informeert. Bijkomend voordeel is dat de website ook hoger scoort in Google waardoor E-bike Outdoor meer leads en omzet genereert.

Google adverteren

Elke dag zorgen wij met actief beheer van de Google Ads account voor relevante leads voor E-Bike Outdoor zodat online bezoekers naar de offline winkel komen en zich laten adviseren en een aankoop doen. Bij E-bike Outdoor ben je voor een eerlijk advies aan het goede adres!

Resultaten

Benieuwd naar
de vormgeving?