meer bezoekers vanuit de zoekmachine

Duurzaam online groeien

Beter Duurzaam is dé specialist in zonnepanelen en duurzame oplossingen. Wij hebben samen met Rebelation de nieuwe website ontwikkeld en helpen wij hen met het verbeteren van de online vindbaarheid. Dat doen we onder meer door contentcreatie: 2-wekelijks schrijven, fotograferen, publiceren en delen we nieuwsberichten over de nieuwste projecten en innovaties.

Kansrijke zoektermen

Voor Beter Duurzaam zijn wij gestart met het uitvoeren van een uitgebreid zoekwoordonderzoek. Hierbij hebben wij alle kansrijke zoektermen in kaart gebracht die de doelgroep van Beter Duurzaam intoetst in de zoekmachine. Deze input is belangrijk, want daarmee verbinden we potentiële klanten aan Beter Duurzaam!

Posten op de socials & Duurzame carport

Enkele keren per maand informeren wij de klanten en geïnteresseerden van Beter Duurzaam door het schrijven van aansprekende teksten en verzorgen wij de fotografie voor Beter Duurzaam. De nieuwste projecten en innovaties delen we via de diverse socials voor de attentie- en retentie waarde. Bijzonder leuk om te delen is de campagne Duurzame Carport die we samen met onze grote zus Rebelation hebben ontwikkeld.

E-mailmarketing

Maandelijks sturen we in samenwerking met grote zus Rebelation de nieuwsbrief naar klanten en volgers van Beter Duurzaam. Hierdoor blijft Beter Duurzaam letterlijk 'in the picture' en zorgen we daarmee voor meer leads.