meer bezoekers vanuit de zoekmachine

organische groeien

Mooie, functionele sportaccommodaties. Dat is het werkterrein van Antea Sport. Zij helpen hun klanten met adviezen en ontwerp en verzorgen de totale realisatie en beheer van buitensportaccommodaties voor alle buitensporten.

Het doel om een samenwerking aan te gaan met Omzetgroeier kwam vanuit de wens om organisch te groeien. Dat doen we onder meer door contentcreatie: wekelijks schrijven, fotograferen, publiceren en delen we nieuwsberichten over de nieuwste projecten en innovaties van de sportveldspecialist. Hierbij zijn de bezoekers vanuit Google meer dan verdubbeld!

Voor Antea zijn wij gestart met het zoekwoordenonderzoek. Hierbij hebben wij de kansrijke zoektermen in kaart gebracht die de doelgroep van Antea intikt in de zoekmachine. Vervolgens zijn er door ons landingpagina's ontwikkeld, teksten geschreven en foto's gemaakt van de sportlocaties. Aangezien de nieuwe site van Antea organisch nog moest groeien, zijn wij begonnen met Google Ads zodat de site direct vindbaar werd bij de doelgroep.

Posten op de socials & Spot campagne

Wekelijks schrijven wij een nieuwe tekst en verzorgen wij de fotografie voor Antea Sport. De nieuwste projecten en innovaties delen we via de socials van de sportveldspecialist. Bijzonder leuk om te delen was de campagne SPOT die we samen met onze grote zus Rebelation hebben ontwikkeld.

Klant Review

Sinds we samenwerken met Omzetgroeier, is onze zichtbaarheid flink verbeterd.

Ieder zijn vak!

– Gosewin Bos Directeur