Organisch groeien

Mooie, functionele sportaccommodaties. Dat is het werkterrein van Antea Sport. Zij helpen hun klanten met adviezen en ontwerp en verzorgen de totale realisatie en beheer van buitensportaccommodaties voor alle buitensporten. Het doel om een samenwerking aan te gaan met Omzetgroeier kwam vanuit de wens om organisch te groeien. Dat doen wij onder meer door contentcreatie: wekelijks schrijven, fotograferen, publiceren en delen wij nieuwsberichten over de nieuwste projecten en innovaties van de sportveldspecialist. Hierbij zijn de bezoekers vanuit Google meer dan verdubbeld!

meer volgers, interacties en verkopen via Social Media

Voor Antea zijn wij gestart met het zoekwoordenonderzoek. Hierbij hebben wij de kansrijke zoektermen in kaart gebracht die de doelgroep van Antea intikt in de zoekmachine. Vervolgens zijn er door ons landingpagina's ontwikkeld, teksten geschreven en foto's gemaakt van de sportlocaties. Aangezien de nieuwe site van Antea organisch nog moest groeien, zijn wij begonnen met Google Ads zodat de site direct vindbaar werd bij de doelgroep.

Posten op de socials & Spot campagne

Wekelijks schrijven wij een nieuwe tekst en verzorgen wij de fotografie voor Antea Sport. De nieuwste projecten en innovaties delen wij via de socials van de sportveldspecialist. Bijzonder leuk om te delen was de campagne SPOT die wij samen met onze grote zus Rebelation hebben ontwikkeld.

Resultaten

Social media campagne voor SPOT

Antea Sport heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Om die reden hebben zij vorig jaar een robothond aangekocht genaamd Spot. Spot analyseert sportvelden, beoordeelt de kwaliteit van het kunstgras en brengt technische verbeteringen in kaart.

Wij hebben de wereld kennis laten met SPOT door een branding campagne op te zetten via sociale media. Voor enkele tientjes is de advertentie meer dan 20.000 keer bij de relevante doelgroepen vertoond op Facebook. Een gunstig bereik tegen geringe kosten!

Benieuwd naar
de vormgeving?