Cases

Wij hebben de afgelopen jaren meerdere succesvolle online campagnes ontwikkeld. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn. Hieronder een aantal uitgelichte cases. Sta jij hier binnenkort bij?

ANTEA SPORT

Voor Antea Sport, marktleider in innovatieve en duurzame buitensportaccommodaties, maakten we een gloednieuwe website en verbeteren we doorlopend hun online vindbaarheid. Dat doen we onder meer door contentcreatie: wekelijks schrijven, fotograferen, publiceren en delen we nieuwsberichten over de nieuwste projecten en innovaties van de sportveldspecialist.

Wilkon

Wilkon is ruim 40 jaar de specialist in beregeningsinstallaties en sproeisystemen. Zij staan bekend om de hoge kwaliteit producten en de uitstekende service die zij verlenen. Wij verbeteren de online vindbaarheid voor Wilkon door gericht te adverteren in Google. Daarnaast schrijven wij teksten die de organische vindbaarheid verbeteren.

E-bike Outdoor

Voor E-bike Outdoor, de enige échte specialist voor elektrische fietsen, optimaliseren wij campagnes en bloggen we maandelijks over de ontwikkelingen op het gebied van fietsplezier.