Cases

Wij hebben de afgelopen jaren meerdere succesvolle online campagnes ontwikkeld. Stuk voor stuk projecten waar wij trots op zijn. Hieronder een aantal uitgelichte cases. Sta jij hier binnenkort bij?

Antea Sport

Voor Antea Sport, marktleider in innovatieve en duurzame buitensportaccommodaties, maakten we een gloednieuwe website en verbeteren we doorlopend hun online vindbaarheid. Dat doen we onder meer door contentcreatie: wekelijks schrijven, fotograferen, publiceren en delen we nieuwsberichten over de nieuwste projecten en innovaties van de sportveldspecialist.

E-Bike Outdoor

Voor E-bike Outdoor, de enige échte specialist voor elektrische fietsen, optimaliseren wij campagnes en bloggen we maandelijks over de ontwikkelingen op het gebied van fietsplezier.

Konica Minolta

Voor Konica Minolta Offerte hebben wij een conversiegerichte website ontworpen in Plate. De site is mobile-first waarbij leadgeneratie centraal staat. Hiervoor hebben wij de machines opnieuw gefotografeerd, teksten herschreven en ervaringen van klanten geïntegreerd op de website. Dankzij de chat en zakelijke bedrijfsherkenning worden leads sneller en efficiënter opgevolgd door onze klant.

Wilkon

Wilkon is ruim 40 jaar de specialist in beregeningsinstallaties en sproeisystemen. Zij staan bekend om de hoge kwaliteit producten en de uitstekende service die zij verlenen. Wij verbeteren de online vindbaarheid voor Wilkon door gericht te adverteren in Google. Daarnaast schrijven wij teksten die de organische vindbaarheid verbeteren.

Wonen 35

Voor Wonen 35, dé woonwinkel uit Epe en omgeving, bedenken wij met plezier maandelijks de contentkalender en posten wij wekelijks op hun social-media-kanalen. Hierdoor stijgt hun merkbeleving en aantallen volgers. Bijkomende voordelen zijn dat ze hun tijd niet meer in het beheer stoppen maar bezig zijn met hun core business: het adviseren van hun klanten met complete interieurplannen en stijlen in de winkel.