WordPress Tickera

WordPress Tickera

WordPress Tickera

WordPress Tickera

De WordPress Tickera plugin is de ideale plugin om je online evenement(en) te verkopen en digitaal te versturen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld popconcerten, musicals, congressen, seminars, workshops, kick-off meetings en open dagen, waarbij vooraf tickets verkopen en uitgeven een vanzelfsprekendheid is.

Tickera is makkelijk te gebruiken als aanvulling op WordPress. Deze plugin geeft Omzetgroeier ook de mogelijkheid om binnen afzienbare tijd onze klanten te kunnen voorzien van een geweldig functionerend online reserveringssysteem met diverse mogelijkheden voor de klant. Het hele proces verloopt volautomatisch: klant krijgt indien gewenst alleen de betaling te zien op zijn/haar bankaccount.

Je kunt met WordPress Tickera bijvoorbeeld;

  • Zelf evenementen aanmaken met begin- en einddata en tijden,
  • Zelf je prijzen bepalen,
  • Je tickets personaliseren in de huisstijl van je organisatie,
  • Tickera integreren in je WooCommerce omgeving waarmee je evenementen als producten kunt verkopen

Hoe Tickera werkt? Check dit filmpje;

 

MogelijkhedenWordpress Tickera

Enkele mogelijkheden van WordPress Tickera:

  • Als eerste; de ingebouwde ticketbouwer helpt je om verschillende templates te bouwen met bijvoorbeeld verschillende eigen velden, omschrijvingen, prijzen waarbij je zelfs kortingcodes aanmaken voor verschillende (toekomstige) klanten.
  • Je kunt verschillende evenementen aanmaken die tegelijkertijd door jouw klanten gereserveerd kunnen worden.
  • Je kunt zelf verschillende type belastingen invoeren per evenement of ticket om je onkosten te dekken.
  • Tickera biedt diverse betalingsmogelijkheden; Ideal, paypal, overboeken, creditcard betaling en zelfs betalen met bitcoins
  • Afhankelijk van de pakketkeuze heb je de mogelijkheid via Mollie gebruik te maken van Ideal.
  • Daarnaast beschikt de Tickera plugin over diverse opties, waarvan de meest interessante de Check-in app is; hiermee kun je aan de deur de gasten screenen op een geldig ticket voor het betreffende evenement.  De app is beschikbaar voor IOS, Android en Chrome desktop extensie. Dit maakt je onafhankelijk van je locatie.

Conclusie

Voor organisaties die evenementen aanbieden is dit een uiterst geschikte plugin om hun WordPress website om te zetten naar een geweldig online reserveringssysteem. Omzetgroeier beschikt over de kennis en kunde om ook van jouw evenementenwebsite een succes te maken. Neem indien voor jou van toepassing contact op om de mogelijkheden te bespreken voor jouw project!