Twitter Awards

Twitter Awards

Voor de eerste keer in haar bestaan organiseert Twitter de internationale Twitter Awards. Heb je als adverteerder het afgelopen jaar een innoverende campagne opgezet of laten opzetten? Of gebruik je Twitter om te communiceren met jouw klanten? Dan kun je jouw campagne opgeven voor een Twitter Award!

Twitter Awards heeft als doel om adverteerders wereldwijd in de schijnwerpers te zetten. Daarnaast kan het voor jou als ondernemer of Social Media marketeer een bron van inspiratie zijn. Om in aanmerking te komen voor deelname moeten de campagnes tussen 1 augustus 2015 en 27 juli 2016 vallen. De algemene voorwaarden kun je vinden via deze link.

De jury zal bestaan uit internationale Twitter experts. Per categorie zijn er verschillende prijzen te winnen. Dit zal bestaan uit een gouden, twee zilveren en drie bronzen prijzen. Als je als winnaar uit de bus komt ontvang je een Award en op de volgende websites een erkenning:

Twitter Awards

Hieronder staan de verschillende categorieën beschreven waar je aan kunt deelnemen;

 

Opgeven kan tot 23 september 2016. Vervolgens beoordeeld de jury de inzendingen van 29 september tot 1 november.

Op 10 november zullen de winnaars virtueel bekend worden gemaakt op https://twitter.com/TwitterAds. Deelname was gratis en de aanmelding is inmiddels verlopen.