SEO rapport

SEO rapport

SEO rapport

Jouw SEO rapport

Maandelijks ontvangen de SEO klanten van Omzetgroeier deze melding in hun mailbox. Het SEO rapport staat weer voor je klaar. Uit feedback is gebleken dat relaties een overzicht van meerdere bronnen in één rapportage willen. Daarnaast kwam in het feedback onderzoek naar voren dat klanten zelf kleine aanpassingen willen doen aan de rapportage; onderdelen tijdelijk uitzetten en de volgorde van de verschillende hoofdstukken aanpassen. Met trots presenteert Omzetgroeier haar vernieuwde SEO rapportage die deze opties allemaal ondersteunt.

Nieuwe bronnenSEO rapport

Je kunt vanaf nu in je huidige SEO rapport gemakkelijk informatie uit de volgende bronnen in je rapportages opnemen:

  • Facebook: Inzicht in de Facebook pagina resultaten waaronder likes, (betaalde) clicks
  • YouTube: Vertoningen, Kijktijd, Likes, Dislikes
  • Search Console: Vertoningen, clicks en posities per zoekterm en per pagina
  • Majestic: Wie linkt er naar je site en wat zijn deze links waard
  • Google Pagespeed: De snelheid en mobiele vriendelijkheid van je website

Rapportages zijn aanpasbaar

Indien een bron of een bron onderdeel (Google Analytics E-commerce bijvoorbeeld) geen data bevat, wordt deze automatisch niet getoond. Omzetgroeier kan het SEO rapport voor jou zo indelen dat de informatie het best wordt weergegeven. Denk hierbij aan wijzigingen in de volgorde van de getoonde hoofdstukken en het wijzigen van widgets.
Standaard probeert Omzetgroeier bij het bestellen van een nieuwe rapportage voor een relatie een template te kiezen die past bij de situatie van jou als klant.

PDF/Printbare versie van het rapportSEO rapport

We hebben gemerkt dat klanten vaak genoeg een offline versie van de rapportage nodig hebben wanneer ze bijvoorbeeld intern marketingbesprekingen houden.

Daarom heeft Omzetgroeier de optie toegevoegd om een rapportage te exporteren naar een PDF versie. Dit doe je door rechtsboven op de 3 verticale punten te klikken en daarna op de “Download PDF” knop te drukken.

Snelheid, mobiel en overige verbeteringenSEO rapport

De techniek van het SEO rapport is aangepast, waardoor de rapportage snelheid is verbeterd en het tevens mogelijk is om deze mobiel of op PDF te bekijken. Daarnaast zijn de volgende verbeterpunten doorgevoerd:

  • De snelheid van de rapportage is verbeterd. Widgets laden veel sneller, en er zijn subtiele animaties toegevoegd.
  • De screenshots van de website neemt nu veel minder ruimte in. Hierdoor zijn op veel beeldschermen de eerste rij widgets al zichtbaar, zonder dat je daarvoor moet scrollen.
  • Het uiterlijk van de rapportage heeft een opfrisbeurt gekregen.
  • Het SEO rapport draait nu onder HTTPS.
  • De rapportage is nu beter beschikbaar op mobiele apparaten.

F.A.Q.

Wat kost deze dienst?
Omzetgroeier levert het SEO Rapport vanaf € 295,00 per jaar, waarbij maandelijks aan jou wordt gerapporteerd over de status van je website/webshop. De prijs is afhankelijk van de mogelijkheden en de omvang van de organisatie.

Kan ik ook gebruik maken van het SEO Rapport als ik een andere webdesigner heb?
Ja, dat is geen enkel probleem. Wel dient je website of webshop al gebruik te maken van Google Analytics.

Zit het SEO Rapport al standaard in jullie zoekmachine-optimalisatie diensten?
Ja.

Kan ik een voorbeeld zien?
Ja. Klik op deze link.

Wil je gebruik gaan maken van bovenstaande mogelijkheden voor je organisatie? Of heb je andere ideeën over bronnen of data die je zou willen rapporteren? Neem dan contact met ons op.