29 juni 2021

Op naar een succesvolle webshop!

Een succesvolle webshop vraagt om slim en doortastend ondernemen. Zeker nu het aantal webshops explosief stijgt, wordt het een steeds grotere uitdaging om boven je online concurrenten uit te steken. Onze nieuwe collega Joshua deelt graag zijn expertise als SEA-specialist om je hiermee te helpen.

Ruim 80 nieuwe webshops per week

Heb je het ook gehoord? Afgelopen week haalde de explosieve toename van het aantal webshops landelijk het nieuws. Meer dan 1.000 nieuwe webshops zagen in januari, februari en maart het levenslicht (bron: CBS). Dat zijn er, omgerekend, ruim 80 per week! Vooral in de kleding-, voedsel- en de huis- en tuinbranche kwamen er veel nieuwe webshops bij.

Maak jouw webshop succesvol

Een webshop biedt veel kansen, maar met zoveel nieuwe webshops is tegelijk ook het steeds lastiger om online succesvol te zijn. Dat er in diezelfde periode ook meer dan 500 webshops zijn gestopt, is veelzeggend. Gelukkig biedt Google Ads prachtige mogelijkheden om je webshop succesvol te maken. Benieuwd welke mogelijkheden dat zoal zijn? Onze collega Joshua kent het programma als z’n broekzak en deelt graag zijn expertise met je!

Samen bouwen aan een succesvolle webshop? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.