Omzetgroeier is verhuisd!

Omzetgroeier is verhuisd!

Omzetgroeier is verhuisd!

Omzetgroeier is verhuisd!

Met gepaste trots starten we het jaar 2018 met belangrijk nieuws; Omzetgroeier is verhuisd!

De drie doorslaggevende redenen om te gaan verhuizen zijn deze;

  1. Onze klanten groeien en Omzetgroeier groeit met hen mee. Om hen nog beter te kunnen ondersteunen met onze adviezen en diensten is een goede offline locatie met multifunctionele ruimtes belangrijk.
  2. Door de samenwerking met Rebelation. Wij geloven in korte lijnen en snelle heldere communicatie. Door samen in één pand te zitten schakelen wij efficiënter.
  3. Het is makkelijker om nu bij Omzetgroeier binnen te lopen vanwege de centrale ligging in het mooie Epe.

Omzetgroeier is vervolgens op zoek gegaan naar een meer geschikte kantoorlocatie. Deze vonden we vrij snel in Epe, in de voormalige smidswoning die onderdeel is van De Smederij Epe. Dit pand is onlangs geheel gerestaureerd. Hierdoor zijn de schitterende oude elementen bewaard gebleven maar is toch een eigentijds en karakteristiek kantoorpand ontstaan. Vanaf de oprichting heeft Omzetgroeier haar relaties altijd te woord gestaan op bijzondere plekken. Koffie- en theehuis de Korenmolen en kasteel de Cannenburgh zijn daar voorbeelden van. We moesten daarom wel een kantoor zoeken dat zich hier (enigszins) mee kon meten. Vanaf nu ontvangen wij je daarom graag in dit bijzondere pand.

Omzetgroeier is verhuisdVerder bouwen

Op deze geweldige locatie heeft Omzetgroeier samen met onze partners de mogelijkheid om omringd door nostalgie en het gevoel van ” vroeger”, verder te bouwen aan online marketing– en webdesignprojecten voor haar klanten.

Kennismaken

Wil je ons nieuwe bedrijfspand bezichtigen? Voel je vrij om een afspraak met ons te maken. Bel ons op 0578-755261, stuur ons een e-mail via info@omzetgroeier.nl of vul het contactformulier in. Je bent welkom voor een rondleiding en om onze nieuwe koffie te proberen!