04 februari 2021

Klant in de spotlights: Herbe Bedrijfskleding

"Sinds we samenwerken, zien we de hoeveelheid bezoekers op onze website flink toenemen. Vorig jaar groeiden we 450%! We merken het ook in de aanvragen en de hoeveelheid contacten. Al met al zijn we buitengewoon tevreden met de hele gang van zaken."

Steeds meer ondernemers maken voor hun online marketing gebruik van de expertise van Omzetgroeier. Op deze plek zetten we een aantal van die bedrijven in de spotlights. Aan Marco van den Beld, eigenaar van Herbe Bedrijfskleding in Apeldoorn, de eer om het spits af te bijten.

MARCO, WAT HEEFT JULLIE DOEN BESLUITEN OM MET HERBE TE BEGINNEN?

Mijn vrouw Annemieke en ik komen uit de agrarische sector. Door regelgeving en teruglopende rendementen hebben wij besloten om onze boerderij te transformeren tot een woning. Op onze zoektocht naar een nieuwe uitdaging viel ons oog op Herbe. We raakten in gesprek met de vorige eigenaar, die Herbe in 1979 heeft opgericht, en werden steeds enthousiaster. Uiteindelijk hebben we de knoop doorgehakt en sinds 2016 runnen we met veel plezier en enthousiasme Herbe Bedrijfskleding.

HOE HEBBEN JULLIE DE AFGELOPEN JAREN ERVAREN?

De overname van Herbe was een project dat veel aandacht en betrokkenheid vroeg. Toen we Herbe kochten, was het bedrijf nog gevestigd in De Lutte. Vrij snel na de overname verhuisden we naar onze huidige locatie in Apeldoorn. Er lag nog een flinke voorraad bedrijfskleding in De Lutte, dus we kwamen met vier vrachtwagens vol bedrijfskleding naar Apeldoorn. Inmiddels hebben we de boel lekker op de rit en ondernemen we met veel plezier.

WAARMEE HELPEN JULLIE JE KLANTEN?

De naam zegt het al: wij helpen onze klanten aan bedrijfskleding, van top tot teen. Jassen, overalls, broeken, regenkleding, werkschoenen en PBM’s: bedenk het maar en wij hebben het. We leveren niet alleen bedrijfskleding, maar verzorgen ook het bedrukken en borduren van bedrijfskleding met bijvoorbeeld een logo. Alles wat we doen is maatwerk en klanten zijn heel erg te spreken over onze persoonlijke begeleiding en ons eerlijke advies. En dat vinden wij dan weer leuk, om met de klant mee te denken in een oplossing die echt bij hem / haar en bij het bedrijf past. Dat is dan ook de reden waarom we werken met ons professionele online bestelsysteem KMS. Hiermee kunnen we bedrijfskleding verzorgen voor medewerkers van grotere bedrijven en helpen we die bedrijven met een enorme kostenbesparing.

WAT ZIJN JULLIE TOEKOMSTPLANNEN?

We zijn met Herbe zo lekker aan het groeien dat we ons in de nabije toekomst oriënteren op een nieuwe locatie. Op onze huidige plek zijn we echt uit ons jasje aan het groeien. Daarom kijken we serieus om ons heen naar een grotere showroom met meer uitstallingsmogelijkheden, maar wel gewoon hier in Apeldoorn-Zuid. We zitten hier echt op onze plek en zijn hier uitstekend bereikbaar voor onze klanten. Daarnaast gaan we ook aan de slag met een nieuwe webshop.

OVER KLANTEN GESPROKEN: WIE ZIJN JULLIE KLANTEN, EN HOE KOMEN ZE MET JULLIE IN CONTACT?

Qua sectoren is onze klantenkring heel breed. Geografisch is het merendeel van onze klanten afkomstig uit Apeldoorn en de wijde regio daaromheen. Een aantal van onze klanten komt binnen doordat ze ons kennen, maar het grootste gedeelte van onze klantenkring komt met ons in aanraking via Google.

VOOR JULLIE VINDBAARHEID IN GOOGLE MAKEN JULLIE GEBRUIK VAN DE KENNIS VAN OMZETGROEIER. HOE BEVALT JULLIE DAT?

Daar kan ik kort over zijn: heel goed! Sinds we samenwerken, zien we de hoeveelheid bezoekers op onze website flink toenemen. Vorig jaar maakten we een groei van 450% door ten opzichte van 2018 en ook in dat jaar waren we al flink gegroeid in vergelijking met het voorgaande jaar. We merken het ook in de aanvragen en de hoeveelheid contacten. Al met al zijn we buitengewoon tevreden met de hele gang van zaken.

WAT SPREEKT JULLIE HET MEEST AAN IN ONZE SAMENWERKING?

Naast de resultaten die jullie voor ons boeken, zijn we vooral heel blij met de prettige, open communicatie en de korte lijnen. De eerlijke, transparante adviezen die we van jullie krijgen, zijn een verademing nadat we eerder hebben gewerkt met online-marketing-bureaus waar we geen prettig gevoel bij hadden. We hebben niets met snelle jongens en zijn daarom blij dat we bij Omzetgroeier terecht zijn gekomen. We hopen dat we nog jaren met jullie kunnen samenwerken.