Even voorstellen: Inez van ‘t Einde

Team Omzetgroeier

Even voorstellen: Inez van ‘t Einde

Bij Omzetgroeier helpen we niet alleen onze klanten groeien. Zelf groeien we ook lekker mee! Afgelopen maand hebben we ons team uitgebreid met onze nieuwe collega Inez. Inez gaat bij Omzetgroeier aan de slag als webdesigner en SEA-specialist. Graag stelt ze zichzelf aan je voor.

Ik ben Inez van ’t Einde, 26 jaar en geboren en getogen in Vaassen. In de avonduren en op de zaterdag trek ik graag mijn voetbalschoenen aan voor een fanatieke training of wedstrijd met het dameselftal van VIOS. Verder breng ik mijn vrije tijd graag met vrienden en familie door. Een wandeling, een terrasje in de zomer of een feestje: allemaal dingen waar ik blij van word!

Bij Omzetgroeier help ik Geert Jan en Dirk-Jan met webdesign en Google Adverteren (en doorbreek ik tegelijk de ‘Jan-boel’ een beetje 😉 ). Naast het bouwen van websites zorg ik ook dat bestaande websites up-to-date blijven. Daarnaast beheer ik de advertentie-accounts van onze klanten. Ook andere uitdagingen ga ik niet uit de weg, want ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren.

Heb je zin om een keer kennis te maken, of kan ik iets voor je betekenen? Neem contact met ons op, dan plannen we online een afspraak voor je in. Voor nu moet je zelf even voor de koffie zorgen, maar na de coronacrisis maak ik dat graag goed!