Doe de websitescan en haal in 2020 meer resultaat uit jouw website!

Doe de websitescan van Omzetgroeier en haal in 2020 meer resultaat uit jouw website!

Doe de websitescan en haal in 2020 meer resultaat uit jouw website!

Het jaar 2020 staat voor de deur! Wil jij als ondernemer in 2020 graag meer resultaat uit je website halen? Een SEO-vriendelijke website is tegenwoordig bijna onmisbaar voor online succes. Maar hoe weet je of jouw website SEO-vriendelijk is? En wat je kunt doen om je website te optimaliseren voor meer bereik via Google? Omzetgroeier helpt je graag een handje met een gratis websitescan! 

Gratis websitescan met heldere tips en inzichten

Speciaal voor ondernemers zoals jij heeft Omzetgroeier een gratis websitescan. Wij delen onze kennis namelijk graag met jou, om je te helpen jouw doelgroep sneller en makkelijker te bereiken. In onze websitescan zoomen we in op drie componenten die ervoor zorgen dat jouw website beter vindbaar wordt:

  • Techniek
  • Content
  • Populariteit

 

Techniek

Onder het kopje ‘Techniek’ kijken we vooral naar de technische opbouw van je website. Hoe zit het bijvoorbeeld met de laadsnelheid van je website? En wat kun je eraan doen om dit te verbeteren?

Concurrentie

Wie zijn je concurrenten, en hoe verhoudt hun vindbaarheid zich tot die van jou? Dat vinden we onder het kopje ‘Concurrentie’. We geven je zelfs de mogelijkheid om handmatig je directe concurrenten te vergelijken, zodat je heel specifiek kunt zien hoe je het doet en waarin je nog kunt groeien.

Populariteit

Hoe zit het met je linkpopulariteit en met je posities in Google? Het kopje ‘Populariteit’ geeft je daar meer inzicht in. Heb je hulp nodig bij het verbeteren van je linkpopulariteit en je posities? Laat het ons weten; we geven je graag wat handige tips.

Vraag de gratis websitescan aan!

Ben je benieuwd naar jóuw concrete verbeterpunten? Ga naar onze scan, voer je URL (www.voorbeeld.nl) in en druk op ‘Analyseer’. Heb je hulp nodig bij het interpreteren en doorvertalen van de resultaten? Laat het ons gerust weten; we helpen je graag en kunnen zelfs bij je langs komen om de analyse samen vrijblijvend te bespreken! Zo helpen we jou om ook in 2020 beter vindbaar te worden voor jouw doelgroep. Namens de medewerkers van Omzetgroeier: een gelukkig, gezond en succesvol 2020!