Is beter gevonden worden op Google ook jouw ultieme doel?

Beter gevonden worden op Google

Is beter gevonden worden op Google ook jouw ultieme doel?

Beter gevonden worden op Google: wie wil dat niet? Voor veel bedrijven is een goede vindbaarheid in Google het ultieme doel. Voor jou ook? Dan vragen we graag even je aandacht voor een belangrijke eye-opener. Beter vindbaar worden op Google zou namelijk niet je ultieme doel moeten zijn…

 

Beter gevonden worden op Google: what’s not to like?!

Laten we je gelijk geruststellen: met beter gevonden worden op Google is op zichzelf niets mis. Sterker nog: veel bedrijven waarvan wij de website beter vindbaar maken op Google, zien dat rechtstreeks terug in hun verkoopcijfers. Een goede vindbaarheid van je website vergroot nu eenmaal je bereik, en daarmee (vaak) ook je omzet. En vergeet vooral je extra naamsbekendheid niet! Mensen die gisteren nog nooit van je hadden gehoord, weten door één zoekopdracht wie jij bent en wat je voor hen kunt betekenen. Mooi meegenomen, toch?

 

Dit is het gevaar als beter vindbaar worden jouw doel is

Het moge duidelijk zijn: beter gevonden worden op Google brengt veel voordelen met zich mee. Maar er kleeft ook een groot gevaar aan. Doordat veel bedrijven met hun website koste wat kost beter gevonden willen worden, verliezen ze hun klant nogal eens uit het oog. Websites worden regelmatig zo ingericht dat ze weliswaar goed gevonden worden op Google, maar voor bezoekers zo onduidelijk en ongebruiksvriendelijk zijn dat potentiële klanten alsnog afhaken.

 

Beter gevonden worden als middel om je doel te bereiken

Bij omzetgroeier denken we graag een stap verder. We helpen je niet alleen graag om beter gevonden te worden op Google, maar bewaken daarbij ook de gebruiksvriendelijkheid van je website. Zo wordt beter vindbaar worden geen doel op zich, maar een middel om jouw doel – blije klanten – te bereiken. En laten we eerlijk zijn: daar wordt iederéén blij van!

 

Wil jij ook graag beter gevonden worden op Google met behoud van je pakkende en aansprekende content? Neem contact met ons op en laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen; we helpen je graag!