Laat je inspireren!

We bloggen er wat af tegenwoordig. Het is goed voor de vindbaarheid, het is een onmisbare tool voor het delen van relevante informatie én je kunt gewoon even je ei kwijt. Als online marketingbureau natuurlijk niet onbelangrijk, laat je dus inspireren door onderstaande blogs vol tips, weetjes en mooie woorden.


Voordelen Microsoft Ads
15 juni 2022

Voordelen Microsoft Ads

Zit je in een concurrerende branche en ben je zoek andere manieren om je doelgroep te bereiken? Dan is adverteren met Microsoft Ads een goede optie. De voordelen van het adverteren met Google Ads zijn onze klanten meestal wel bekend. Logisch ook, want bijna iedereen gebruikt Google om te zoeken. Het is zelfs zo succesvol dat googelen een werkwoord is. Leuk allemaal, maar wist je Microsoft in Nederland al zo’n 10% marktaandeel heeft? Dat biedt kansen!

11 april 2022

Fotografietips voor je smartphone

Met je smartphone maak je vandaag de dag prachtige foto’s. Maar hoe geef je je smartphonefoto’s nog net dat beetje extra schwung? We delen graag een aantal handige tips met je!

28 maart 2022

BINDR

Revolutionere app van Hollandse bodem

04 februari 2022

Betekent AVG einde oefening voor Google Analytics?

Google Analytics en de AVG: het is en blijft een kat-en-muis-spel. Een recente uitspraak van de Oostenrijkse privacytoezichthouder DSB zet het gebruik van de populaire marketingtool verder onder druk. Wat is er precies aan de hand? Draait de AVG Google Analytics daadwerkelijk de nek om?

20 januari 2022

Online marketing op maat: welkom in 2022

Ook in 2022 dendert de online-marketing-trein onverminderd door. Natuurlijk zorgen nieuwe technologische ontwikkelingen voor nieuwe trends

15 oktober 2021

Handen uit de mouwen voor Stichting Present

Vandaag was het zo’n dag. Om 08:45 stond het team klaar om de handen uit de mouwen te steken voor de Speulbrink in Vaassen.