Laat je inspireren!

We bloggen er wat af tegenwoordig. Het is goed voor de vindbaarheid, het is een onmisbare tool voor het delen van relevante informatie én je kunt gewoon even je ei kwijt. Als online marketingbureau natuurlijk niet onbelangrijk, laat je dus inspireren door onderstaande blogs vol tips, weetjes en mooie woorden.


11 april 2022

Fotografietips voor je smartphone

Met je smartphone maak je vandaag de dag prachtige foto’s. Maar hoe geef je je smartphonefoto’s nog net dat beetje extra schwung? We delen graag een aantal handige tips met je!

28 maart 2022

BINDR

Revolutionere app van Hollandse bodem

04 februari 2022

Betekent AVG einde oefening voor Google Analytics?

Google Analytics en de AVG: het is en blijft een kat-en-muis-spel. Een recente uitspraak van de Oostenrijkse privacytoezichthouder DSB zet het gebruik van de populaire marketingtool verder onder druk. Wat is er precies aan de hand? Draait de AVG Google Analytics daadwerkelijk de nek om?

20 januari 2022

Online marketing op maat: welkom in 2022

Ook in 2022 dendert de online-marketing-trein onverminderd door. Natuurlijk zorgen nieuwe technologische ontwikkelingen voor nieuwe trends

15 oktober 2021

Handen uit de mouwen voor Stichting Present

Vandaag was het zo’n dag. Om 08:45 stond het team klaar om de handen uit de mouwen te steken voor de Speulbrink in Vaassen.

Apple tegen de open ratio van je e-mailcampagne
12 oktober 2021

Apple versus de open-ratio

Een nieuwe ontwikkeling van Apple zet de open-ratio als parameter onder druk. Hoe dat zit en wat je eraan kunt doen? Dat lees je in deze blog